注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Land on net...

Life is a journey, just enjoy the trip.

 
 
 

日志

 
 

Thanksgiving Greetings! サンクスギビング  

2006-11-24 00:39:59|  分类: *Words* |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

サンクスギビング

 

I open  my wallet, find  no  money;

I open my pocket, find  no coin;

I open my life, find you, then I know how rich I am!

Happy Thanhgiving Day!  My friend!

 

People laugh and people cry.
Some give up and some always try .
Some say hi and some say bye .
Others may forget you but never I.
Happy Thanksgiving Day!


 

天地間有一种東西叫雪,從天而降,落地而化;

人間有种東西叫愛,自吸引中誕生,升華中融洽;

朋友中有一個是你,識于偶然,止于永久。

感恩節裏感謝上帝讓我遇見你。

 

                             ——以上是今年收到的感恩節祝福。雖然與上年相比真的少得可憐,少了Staphanie,也沒有了氣氛。但仍然還喜歡這個節日,不為其他,就因有一顆感恩的心足矣!

  评论这张
 
阅读(163)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017